diplomás társkereső – diplomások társkeresője!

Klubtagságaink

Az alábbi különböző klubtagsági szintek közül segítünk neked megtalálni az igényeidhez és személyiségedhez leginkább lleszkedő társkeresési formát!

Alap

klubtagság

Az utóbbi években társadalmi jelenséggé vált, hogy a fiatal értelmiségi társkeresőknek nincsenek meg a megfelelő platformok, a kulturált ismerkedésre. Egyre többen vannak, akik az egyetemi évek alatt időhiány miatt nem tudnak a magánéletükre fókuszálni, majd bekerülnek a munkahelyi „taposómalomba”, így ez még nehezebbé válik. A kötetlen, mégis célzott, igényes ismerkedés lehetőségét nyújtjuk Neked. Randevúzz Hozzád hasonló korú fiatalokkal, oldott hangulatban, hogy valóban célba érj! 

A Te klubtagságod a Diplomás alap ha: nem vagy fiatalabb, mint 23, és nem vagy idősebb, mint 33 Érdemes felkeresned minket, ha fiatal diplomásként lefoglal a munkád, hivatásod. A baráti kör beszűkült, sokan külföldön építik tovább a karrierjüket, vagy már párkapcsolatban élnek. Nincs, meg a megfelelő közeg ahol ismerkedhetnél. Szeretnél igényes, hozzád illő értelmiségiekkel találkozni a saját korosztályodban. Vágysz az igaz szerelemre, majd a közös jövő felépítésére.(Interjú után, adatlapod, tömör profilod elkészítése profi párkapcsolati vezetőd által, fotók kezelése, ajánlás elvárásaidnak megfelelően, rendezvényeinken való részvételi lehetőség-természetesen saját korcsoportodban.)

Menedzselt

klubtagság

A Te klubtagságod a Diplomás Menedzselt ha:

Elfoglaltságodból adódóan igényled az aktív háttérmunkát, (tag menedzselése, ajánlása, a számára potenciálisan jelölt társkeresőink felé) továbbá fontos a teljes diszkréció, és szeretnél mielőbb párra találni, feltétlen a Menedzselt Klubtagságot válaszd. (interjú után, adatlap elkészítése, tömör személyiségprofil írása, fotók kezelése, kapcsolattartás párkapcsolati vezetőddel mailen, telefonon, célzott ajánlások, lehetőség rendezvényeinken való részvételre)

Célzottan menedzselünk: ajánlunk az adatlapod (személyiséged, igényeid) figyelembevételével a szóba jöhető társkeresőink felé, természetesen Te választasz. Teljes diszkréciót biztosítunk, annyi információt osztunk meg a jelöltekkel, amennyire felhatalmazást kapunk.

Menedzselés fogalma: célzottan ajánlja, menedzseli a társkereső klubtagot elvárásai, és személyisége  figyelembevételével – körültekintő szűrést követően – (menedzselése céljából átadott fotói felhasználásával) a számára szóba jöhető jelöltek felé. 

Menedzselt Plusz

klubtagság

A Te klubtagságod a Menedzselt Plusz Diplomás klubtagság, ha: 

Elfoglaltságodból adódóan, igényled az aktív háttérmunkát, (tag menedzselése, ajánlása, a számára potenciálisan jelölt társkeresőink  félé, továbbá fontos a teljes diszkréció, és szeretnél mielőbb párra találni, feltétlen a Menedzselt plusz Klubtagságot válaszd, előnyt élvezel a menedzselt klubtagokkal szemben az ajánlások során, elsőként értesülsz újonnan beiratkozó klubtagjainkról  (interjú után, részletes személyiségkép elkészítése, tömör személyiségprofil megírása, fotók kezelése, igény esetén elkészítése, kapcsolattartás profi párkapcsolati vezetőddel mailen, telefonon, időnként, ha szeretnéd személyesen, célzott ajánlások biztosítása, ( lehetőség rendezvényeinken való részvételre, tagságod ideje alatt passziválás lehetősége 1 alkalommal max 2 hónapra.)

Érdeklődés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!

VIP

klubtagság

Ha elkötelezett vagy a pártalálás mellett, válaszd a VIP tagságot!

A partnerajánlásokban mindenkor prioritás, az alap, a menedzselt és menedzselt plusz klubtagokkal szemben. Minden esetben elsőként kapsz ajánlatokat, tehát a fotóidat bemutatásodat, csak az a klubtagunk láthatja, akit a megküldött ajánlatokból kiválasztasz. /kivétel Prémium klubtagok/ Lehetőséged nyílik 2 alkalommal személyes konzultációra az iroda vezetőjével, ezen alkalmakkor  betekintési lehetőség a teljes aktuális aktív adatbázisba. Passzív státusz lehetősége egy alkalommal max 3 hónapra.

Prémium – Társvadászat

klubtagság

Mit is jelent a Társvadászat?
Ez a Specifikusan DIPLOMÁS TÁRSKERESŐ IRODA Prémium szolgáltatása.

Irodánk több mint 14. éve foglalkozik diplomás, értelmiségi társkeresőkkel. Exkluzív prémium szolgáltatásunk keretében, egyedi megbízás alapján, pontos elképzelések és szempontok figyelembevételével keresünk társat ügyfelünknek, hosszútávú párkapcsolat, élettársi kapcsolat kialakítása, vagy házasság céljából. Megbízóink kivétel nélkül jogilag független urak és hölgyek.

TÁRSVADÁSZAT professzionális és diszkrét szolgáltatás mindazoknak, akik pontosan meg tudják határozni azokat a feltételeket, melyek számukra elengedhetetlenek a boldog, sikeres, hosszútávú párkapcsolathoz.

Társvadász szolgáltatásunk szakmai stábunk által kidolgozott speciális társtalálási módszerrel történik. A Társvadászt végigkísérjük, a társkeresés első Lépéseitől, a lehetséges randevúpartnerek felkutatásán és kiválasztásán keresztül a párkapcsolat létrejöttéig.

Kinek ajánljuk?

Ha határozott elképzelése van arról, milyen párt keres, és a lehető legnagyobb eséllyel szeretné jövendőbelijét rövid időn belül megtalálni, a Diplomás Társvadászatot ajánljuk Önnek.