Klubtagságaink

Az alábbi különböző klubtagsági szintek közül segítünk neked megtalálni az igényeidhez és személyiségedhez leginkább lleszkedő társkeresési formát!

Társkereső Szolgáltatásaink

Klubtagságaink színes repertoárjában mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Személyes konzultációnkon megismerheted működésünket, módszereinket, és minden kötelezettség nélkül el tudod dönteni, hogy szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásunkat.

Előzetes időpont-egyeztetést követően szeretettel várunk irodánkban

Amennyiben úgy döntesz, hogy csatlakozol, örömmel üdvözlünk tagjaink körében. Biztos lehetsz benne, hogy megtetted az első lépést, mely elvezet párod megtalálásához.

Ha bármilyen kérdésed van, várjuk hívásodat +36/30/893-6653 +36/70/2972017 vagy, emailen is jelezheted érdeklődésed.

Bármely szolgáltatásunkat veszed igénybe, Te választasz, széleskörű permanensen megújuló adatbázisunkból. a randevúk kölcsönös szimpátia esetén jönnek létre.

interju-kep

Alap

klubtagság

A Te klubtagságod a Diplomás alap ha: nem vagy fiatalabb, mint 23, és nem vagy idősebb, mint 33. Érdemes felkeresned minket, ha fiatal diplomásként lefoglal a munkád, hivatásod. A baráti kör beszűkült, sokan külföldön építik tovább a karrierjüket, vagy már párkapcsolatban élnek. Nincs, meg a megfelelő közeg ahol ismerkedhetnél. Szeretnél igényes, hozzád illő értelmiségiekkel találkozni a saját korosztályodban. Vágysz az igaz szerelemre, majd a közös jövő felépítésére.  A kötetlen, mégis célzott, igényes ismerkedés lehetőségét nyújtjuk Neked. Randevúzz Hozzád hasonló korú fiatalokkal, oldott hangulatban, hogy valóban célba érj! 

Menedzselt

klubtagság

A menedzselt klubtagságok közül válassz, ha igényled az aktív háttérmunkát, szeretnél célzottan, hozzád illő társkeresőket megismerni, kikerülve a felesleges köröket, reális esélyt kapni, hogy a magánéletben mielőbb célba érj.

A Te klubtagságod a Diplomás Menedzselt, ha

Elfoglaltságodból adódóan fontosnak tartod a célzott, széleskörű ajánlatokat, a körültekintő előszűrést az elvárásaidnak, igényeidnek megfelelően, a teljes diszkréciót, az igényes, célzott randevúkat, megbízható, komoly társkeresőkkel, folyamatos kapcsolattartást tanácsadóddal, megadva a valós esélyt a mielőbbi pártalálásra.

Menedzselt Plusz

klubtagság

A menedzselt plusz klubtagság, a normál menedzselt tagságon túlmenően bővített szolgáltatásokat, és egyéb prioritásokat tartalmaz.

Érdeklődés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!

VIP

klubtagság

Ha elkötelezett vagy a pártalálás mellett, válaszd a VIP tagságot!

A partnerajánlásokban mindenkor prioritás, az alap, a menedzselt és menedzselt plusz klubtagokkal szemben. Minden esetben elsőként kapsz ajánlatokat, tehát a fotóidat bemutatásodat, csak az a klubtagunk láthatja, akit a megküldött ajánlatokból kiválasztasz. /kivétel Prémium klubtagok

Prémium – Társvadászat

klubtagság

Mit is jelent a Társvadászat?
Ez a Specifikusan DIPLOMÁS TÁRSKERESŐ IRODA Prémium szolgáltatása.

Irodánk több mint 14. éve foglalkozik diplomás, értelmiségi társkeresőkkel. Exkluzív prémium szolgáltatásunk keretében, egyedi megbízás alapján, pontos elképzelések és szempontok figyelembevételével keresünk társat ügyfelünknek, hosszútávú párkapcsolat, élettársi kapcsolat kialakítása, vagy házasság céljából. Megbízóink kivétel nélkül jogilag független urak és hölgyek.

A TÁRSVADÁSZAT professzionális és diszkrét szolgáltatás mindazoknak, akik pontosan meg tudják határozni azokat a feltételeket, melyek számukra elengedhetetlenek a boldog, sikeres, hosszútávú párkapcsolathoz.

Társvadász szolgáltatásunk szakmai stábunk által kidolgozott speciális társtalálási módszerrel történik. A Társvadászt végigkísérjük, a társkeresés első Lépéseitől, a lehetséges randevúpartnerek felkutatásán és kiválasztásán keresztül a párkapcsolat létrejöttéig.

Kinek ajánljuk?

Ha határozott elképzelésed van arról, milyen párt keresel, és a lehető legnagyobb eséllyel szeretnéd jövendőbelidet rövid időn belül megtalálni, a Diplomás Társvadászatot ajánljuk.