Klubtagságaink

Az alábbi különböző klubtagsági szintek közül segítünk neked megtalálni az igényeidhez és személyiségedhez leginkább lleszkedő társkeresési formát!

 

Társkereső Szolgáltatásaink

Klubtagságaink színes repertoárjában mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Személyes konzultációnkon megismerheted működésünket, módszereinket, és minden kötelezettség nélkül el tudod dönteni, hogy szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásunkat.

Előzetes időpont-egyeztetést követően szeretettel várunk irodánkban

Amennyiben úgy döntesz, hogy csatlakozol, örömmel üdvözlünk tagjaink körében. Biztos lehetsz benne, hogy megtetted az első lépést, mely elvezet párod megtalálásához.

Ha bármilyen kérdésed van, várjuk hívásodat +36 30 893 6653 vagy +36 70 297 2017 illetve emailen is jelezheted érdeklődésed.

Bármely szolgáltatásunkat veszed igénybe, Te választasz, széleskörű permanensen megújuló adatbázisunkból. a randevúk kölcsönös szimpátia esetén jönnek létre.

interju-kep

Menedzselt

klubtagság

A menedzselt klubtagságok közül válassz, ha célzottan, hozzád illő, igényes, értelmiségi, párkeresőkkel ismerkednél, elvárásaidnak megfelelően. ( Személyes interjú, hiteles profilok, személyiségközpontú társkeresés, rendszeres partnerajánlás, komoly előszűrés igényeidhez mérten, valós esély a pártalálásra. A személyességen alapuló ismerkedés lehetőségét nyújtjuk Neked Társkereső klubunkban, oldottan, feszültségek nélkül, kikerülve a kellemetlen, felesleges találkozásokat.  

Menedzselt Plusz

klubtagság

A menedzselt plusz klubtagság a normál menedzselt tagságon túlmenően bővített, szélesebb körű szolgáltatásokat, továbbá egyéb prioritásokat tartalmaz. Menedzselt klubtagságon túl : célzottabb, elsőbbségi, intenzívebb ajánlások, igény esetén folyamatos kapcsolattartás párkapcsolati vezetőddel, tagság passzíválásának lehetősége.

 

 

VIP 

klubtagság

Mit nyújt Neked a VIP klubtagság?

Magasabb szintű diszkréció, célzottabb, egyedi szűrés elvárásaidnak megfelelően, elsődleges választási lehetőség, tagságod ideje alatt több személyes konzultáció igény esetén, melyek alkalmával betekintés az aktuális teljes aktív adatbázisba, tagság passzíválásának lehetősége 2 alkalommal.

Érdeklődés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!

VIP Plusz

klubtagság

Válaszd a VIP plusz klubtagságot, ha igényled a komoly diszkréciót, hivatásodból adódóan akár az inkognitót, a napi szintű kapcsolattartást, a gyorsabb, intenzívebb keresést, mindenképp fontosnak tartod, hogy elsőként kapj értesítést az új klubtagokról, profilokról. 

 

Prémium – Társvadászat

klubtagság

Mit is jelent a Társvadászat?
Ez a Specifikusan DIPLOMÁS TÁRSKERESŐ IRODA Prémium szolgáltatása.

Irodánk több mint 15. éve foglalkozik diplomás, értelmiségi társkeresőkkel. Exkluzív prémium szolgáltatásunk keretében, egyedi megbízás alapján, pontos elképzelések és szempontok figyelembevételével keresünk társat ügyfelünknek, hosszútávú párkapcsolat, élettársi kapcsolat kialakítása, vagy házasság céljából. Megbízóink kivétel nélkül jogilag független urak és hölgyek.

A TÁRSVADÁSZAT professzionális és diszkrét szolgáltatás mindazoknak, akik pontosan meg tudják határozni azokat a feltételeket, melyek számukra elengedhetetlenek a boldog, sikeres, hosszútávú párkapcsolathoz.

Társvadász szolgáltatásunk szakmai stábunk által kidolgozott speciális társtalálási módszerrel történik. A Társvadászt végigkísérjük, a társkeresés első Lépéseitől, a lehetséges randevúpartnerek felkutatásán és kiválasztásán keresztül a párkapcsolat létrejöttéig.

Kinek ajánljuk?

Ha határozott elképzelésed van arról, milyen párt keresel, és a lehető legnagyobb eséllyel szeretnéd jövendőbelidet rövid időn belül megtalálni, a Diplomás Társvadászatot ajánljuk.