Vélemények

Edit, és Barnabás boldogsága

Jó néhány online társkeresőben, és társközvetítő irodában is csalódtam már, mire rátaláltam a Diplomás Társkeresőre. Úgy éreztem adok magamnak egy újabb esélyt, mert az iroda munkatársai őszintének, nyíltnak, és kellően hozzáértőnek bizonyultak az interjún. Szkeptikus látásmódom miatt tudtuk, hogy nem lesz egyszerű. 40 évesen magam mögött egy házassággal, elfoglalt életmódommal, igényességemmel feladtam a leckét. Az első három hónapban jól szituált, okos, megnyerő külsejű férfiakkal találkoztam, de valami mindig hiányzott, ami nem leírható. Közben Julianna sokat segített, személyesen is átértékeltük az eddigi randevúkat. Nyolc hónap telt el amikor az iroda által megismertem Barnabást. Fotói alapján nem tetszett. Tünde felhívott, adjak neki egy esélyt. Igaza volt a személyes találkozás olyan volt, mint egy villámcsapás! Egész este beszélgettünk, észre sem vettük, hogy telnek az órák,  mintha több éve ismertük volna egymást. Barni újabb randevút kért tőlem, és csakhamar azon vettük észre magunkat, hogy rendszeresen találkozunk. Nyolc hónap után 2020.nyarán összeköltöztünk. Köszönöm az iroda türelmét, munkáját, és magas empátiájukat. visszakaptam az önbizalmamat. Már tudom, hogy a már elveszettnek hitt álmok is valóra válhatnak.
Edit

45 felett is rád találhat a boldogság

Barátnőm ajánlására kerestem fel az irodát. Tünde kedvessége, közvetlensége, hihetetlen emberismerete szinte azonnal meggyőzött. Őszintén vázolta a lehetőségeimet, inkább kevesebbet ígért. Az első 2 hónapban nem voltam egyszerű eset. Sokat hezitáltam, minden randevú előtt felhívtam, tanácsot kértem, végtelen türelemmel volt felém. Miután a munkámban nagyon sikeres vagyok, magasra tettem a lécet a társkeresésben is. Kellemes randik voltak, kiválóan szervezett rendezvények, mégsem találtam, akit kerestem. Emlékszem egy péntek este Tünde nagyon derűsen telefonált, kérte azonnal nézzek rá a leveleimre, mert kivételesen nagy a hasonlóság, Tamás, és az én elvárásaim, személyiségem között. Nagyon kellemes benyomást szereztem, a hétvégégi találkozónkon. Végre nem csupán udvarias, jól szituált férfival találkoztam, egyszerűen annyira közös hullámhosszon voltunk, hogy nem is volt kérdés, újra találkozunk. Egy hónap után boldogan mentem be Tünde irodájába, és kértem vegyen ki az adatbázisból, mert megtaláltuk egymást Tomival. 4 éve boldog párkapcsolatban élünk, évente felkeressük az irodát, hálásak vagyunk a profizmusért.
Eszter és Tamás

Anna, és Péter A szerelem kortalan

A direkt társkeresésben sokáig nem hittem. Úgy gondoltam, miért más adjon tanácsokat , hogy kivel ismerkedjek. Sajnos idejekorán özvegyen maradtam, öt év után éreztem, hogy vágyom valakire. Volt feleségem, is így akarta volna, korábban a lelkemre  kötötte, nehogy egyedül maradjak. Soha nem voltam egy elveszett férfi, mindig tudtam ismerkedni, de rá kellett jönnöm, hogy a világ megváltozott, nehéz. Így találtam a Diplomás Társkereső irodára. Ők voltak nekem a leghitelesebbek, rászántam magam, beiratkoztam. 68 évesen nagy döntés volt ez a részemről. Reálisan elmondták az esélyeimet, és elkezdtem randevúzni. Fura volt megszokni egy hosszú házasság után az udvarlást, de egyre jobban belejöttem. Hat hónap után Julianna behívott egy újabb konzultációra. Átbeszéltük az eddigi élményeimet, és utána került bemutatásra Anna. Biztos mások is jártak már így, deja vu érzésem lett. Ismerjük egymást valahonnan, találkoztunk fiatalon? Mindketten rájöttünk 2 hónap találkozgatás után, hogy ennél többről van szó. Hasonlóan gondolkodunk, egy erős lelki összhang van közöttünk, ami minden szónál többet ér. A legfontosabb: Anna megtanított újra nevetni, és őszintén szeretni. 3 éve élünk együtt, bízom benne, még kapunk időt az élettől. Köszönöm Juliannának, és az egész csapatnak.
Péter