Vélemények

Eszter és Zsolt négy éve szerelemben Igazi Újrkezdők!

Az online ismerkedések, és több társkereső irodában való csalódásom után rátaláltam a Diplomás Társkereső irodára. Ők valóban hűek a nevükhöz, magas színvonalon dolgoznak. Szuper bemutatást készítettek, azonnal magamra ismertem, igényes randikon vettem részt, ha fontos volt Tündét mindig elértem, megoszthattam vele élményeimet. Ha kértem használható tanácsokat kaptam. Pedig nem voltam könnyű eset, 48 évesen két kamasz gyerekkel, igényességemmel feladtam a leckét. 5 hónapja találkozgattam sármos, okos, kedves társkereső férfiakkal, amikor figyelmembe ajánlották Zsoltot. Három találka után mindketten éreztük valami elindult közöttünk, erős vonzalom, majd komoly szerelem alakult ki. Ennek már negyedik éve. Két éve összeköltöztünk, gyermekeink is jóban vannak, igazi nagy család lettünk. Köszönöm Tündének, Jutkának, ha Ők nincsenek, mi sosem találkoztunk volna.  Eszter 52, Zsolt 55 Köszönjük

Timi, és Péter Boldogsága 

Barátnőm ajánlására kerestem fel az irodát. Hiába forogtam sok ember között munkám és a baráti köröm sem adott lehetőséget az ismerkedésre. Rá kellett jönnöm, sok minden megváltozott világunkban. 35 évesen családot szerettem volna. A Diplomás Társkereső irodában Tünde őszintén vázolta a lehetőségeimet, inkább kevesebbet ígért. Látszott, hogy jó emberismerő, már az interjú nagyon pozitív volt. Az első 2 hónapban sokat hezitáltam, minden randevú előtt felhívtam, tanácsot kértem, végtelen türelemmel volt felém. Miután a munkámban nagyon sikeres vagyok, magasra tettem a lécet a társkeresésben is. Kellemes randik voltak, kiválóan szervezett rendezvények, mégsem találtam, akit kerestem. Emlékszem egy péntek este Tünde nagyon derűsen telefonált, kérte azonnal nézzek rá a leveleimre, mert kivételesen nagy a hasonlóság, Péter, és az én elvárásaim, személyiségem között. Végre nem csupán udvarias, jól szituált férfival találkoztam, egyszeűen annyira közös hullámhosszon voltunk, hogy nem is volt kérdés, újra találkozunk. Egy hónap után boldogan mentem be Tünde irodájába, és kértem vegyen ki az adatbázisból, mert megtaláltuk egymást. Petivel 2 éve összeházasodtunk, tavaly megszületett kisfiúnk: Marcell  Hálásak vagyunk a profizmusért.
Timi, és Peti ( és most már Marci is)

Kinga és Ferenc története

A direkt társkeresésben sokáig nem hittem. Úgy gondoltam, miért más adjon tanácsokat, hogy kivel ismerkedjek. Kedves barátom hívta fel a figyelmemet a Diplomás Társkereső irodára, Ő 2 éve él boldogan Zsuzsával, akit itt ismert meg. Hamar meggyőzött, mivel igényes, okos fickó ha neki sikerült gondoltam megpróbálom. 55 évesen, elváltan, üzletemberként cégeket irányítok, így a diszkréció fontos szempont volt. Nagyon vágytam egy komoly kapcsolatra. Öt hónapon át randevúztam, csinos, értelmes, hozzám hasonló igényű hölgyekkel. Le a kalappal, Julianna mindig eltalálta kivel érdemes találkoznom. Sok új barátságot kötöttem, és fél év után ismerkedtem meg Kingával. Nagyon gyorsan közös hullámhosszra kerültünk, olyan volt mintha régen ismernénk egymást. Hetedik hónapja alkotunk egy párt, gyermekeink, barátaink is örülnek szerelmünknek. Köszönettel tartozom Tündének, és Juliannának, a kitartó, értékes munkájukért, a sok türelemért, mert nem volt velem könnyű. Bravó komoly profizmus. Csak őket ajánlom.( Ferenc 55)