Tanácsadás

A Diplomás Társkereső irodában képzett párkapcsolati szakértő, tréner, gyakorlott párkapcsolati, családi, válási mediátor (Szabó Tünde Enikő) nyújt szakavatott segítséget a hozzá bizalommal forduló társkeresőknek, vagy válságba jutott párkapcsolatban élőknek.

Rólunk

Szeretettel üdvözöllek tanácsadó oldalamon.

Szabó Tünde Enikő vagyok Párkapcsolati vezető, tanácsadó, tréner, Párkapcsolati, családi, válási mediátor.

Eddigi életem során folyamatosan emberekkel foglalkoztam, családi,párkapcsolati, vagy akár munkahelyi problémákkal kerestek meg, amelyek megoldásában rengeteget segítettek  korábbi tanulmányaim,( pszichológia, andragógia, szociológia, kommunikáció) munkáim, szakmai tapasztalataim, és nem utolsó sorban magas fokú empátiám-emberismeretem.

. Jelenleg saját Társkereső irodámat vezetem, illetve bejegyzett párkapcsolati, családi, válási mediátorként, párkapcsolati vezetőként dolgozom.

Rendszeresen tartok workshopokat, párkapcsolati, életvezetési tréningeket, melyek során kiválóan hasznosítom humanista szemléletmódomat, mindenkivel gyorsan megtalálom a közös hangot, szívügyem a hozzám bizalommal forduló társkeresők elégedettsége. 

Továbbá alapos gyakorlati tapasztalatokra tettem szert a Diplomás Társkereső iroda működtetése során, ahol 16. éve töretlenül segítem az igényes egyedülállók párra találását. Az elmúlt években nagyon sokféle értékes embert, és magánéleti problémáikat volt szerencsém megismerni, és megoldani.  Számos boldog párkapcsolat, házasság, elégedett ügyfél köszönhető  munkámnak. 

Hivatásom célja, hogy megteremtsem az összekötő hidat férfi, és nő között. Presztizsügyem, hogy rátaláljatok a szerelemhez vezető útra.

Nem vagy egyedül-gyere/gyertek el, tegyünk együtt a sikerért.

Nem vagy egyedül – gyere/gyertek el, tegyünk együtt a sikerért.

Milyen esetekben ajánljuk?

  • Konfliktusok alakultak ki pároddal és szeretnéd megtudni a probléma okát, megmenteni a kapcsolatot?
  • Bizonytalan vagy önmagadban, vagy a másik félben?
  • Befészkelte magát közétek a „zöld szemű szörny”, avagy megkeseríti mindennapjaitokat a féltékenység?
  • A párkapcsolatból eltűntek, a színek, érzések, izgalmak?
  • Egymástól eltérően fejlődik érzelmi igényszintetek, mely sorozatos vitákhoz vezet?

  • Elköteleződési krízisbe kerültetek, mely elszigeteltséget okoz?
  • Szeretitek egymást, azonban gondot okoz az aktív kommunikáció?
  • Eltűnt az intimitás? Nem egy nyelvet beszéltek?
  • Viták vannak a gyermeknevelésből?  Hazaviszitek a munkahelyi gondokat, és ez megmérgezi a kapcsolatot?
  • Szeretnétek megismerni a jó házasság alapjait?

Párkapcsolati tanácsadás

Ketten kerestek fel a pároddal, közösen átbeszéljük a kialakult krízist. Megismerem mindkettőtök szemszögéből a problémát, így nagy eséllyel ha igazán akarjátok, és az érzelmek nem hunytak ki teljesen, van esély, hogy megmentsük a párkapcsolatot. Az együttműködés általában 2-5 alkalmat vesz igénybe, egyéni szituációktól, nehézségi foktól függően.

Amennyiben vidéki városból, településről szeretnétek igénybe venni a szolgáltatást, van lehetőség Skype, illetve messenger, azaz online tanácsadásra is. 

Találkozunk személyesen, átbeszéljük a párkapcsolati problémákat, majd elkezdünk dolgozni a megoldáson. Ha párod nem akar eljönni, de vágyik a konfliktusok megoldására, vagy egyszerűen csak nincs ideje megjelenni, de bízik a változásban, akkor egyikőtökkel dolgozva is sikeresek lehetünk. 2-5 alkalom szükséges egyéntől függően a megfelelő eredmények eléréséhez. Tapasztalataim alapján minden esetben van megoldás, lépésről-lépésre felépítve a számodra leginkább célravezetőt érjük el közös munkával. 

Amennyiben vidéki városból, településről szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, van lehetőség Skype, illetve messenger, azaz online tanácsadásra is.

Egyéni tanácsadás

Párkapcsolatra vágyom!

Szeretnél mielőbb egy boldog, őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot, amelyben önmagad lehetsz?
Folyamatosan adódnak lehetőségeid, de úgy
Bizonytalan vagy önmagadban, úgy látod túl sok vagy a férfiaknak?
Elváltál, és nehezen éled meg a krízist? Érzelmi hullámvasúton vagy, amiből nem találod a kiutat?
Nyitni akarsz egy hosszabb házasság után, ugyanakkor nem tudod, hogyan éld meg az elengedést?
Elszoktál a randevúktól, és megijeszt a gondolat, hogyan kezeld az új szituációt?
Elégedetlen vagy önmagaddal, főként a múlt okozta sérelmek miatt? Vissza akarod kapni a hitedet, hogy vár Rád egy újabb szerelem?
Önértékelési gondokkal küzdesz? – Dolgozzunk együtt, és néhány alkalom után visszatér az önbizalmad, és garantáltan reális énképpel éled meg a nőiességed, és büszkén fejest ugrasz a randevúzás világába!
Gyere el Tanácsadásra, és komoly szakmai háttérrel, empátiával, egyéni, célzott párkapcsolati terápiával, eloszlatjuk felmerülő aggályaidat, megoldjuk a problémádat. A siker kulcsa Benned rejlik, Neked is jár egy kiegyensúlyozott párkapcsolat.
Személyesen találkozunk, átbeszéljük, hogy milyen problémákban lehetek a segítségedre, kidolgozom a célravezető módszert, amely a leginkább megfelelő számodra, majd megkezdjük a közös munkát. Egyéntől függően 2-5 alkalom szükséges a jelentős változáshoz.

Mindezekre, és még számos felmerülő kérdésedre választ kapsz, ha felkeresed a Diplomás Társkereső iroda Párkapcsolati Szakértőjét.

“Ha szeretsz, vigyázz magadra! Szemben úszol az árral, s a világgal szembe mész. Szeretni manapság annyit jelent, hogy lángot gyújtasz a szélviharban. A tüzet meg kell óvni, mert elfújja a szél. Napról napra újra kell éleszteni – elsősorban saját magadban.Ez a világ gyűlöli a szeretetet, mert az gyengéd, alázatos, megbocsátó és bölcs. A világ pedig erőszakos, öntelt, a másikon átgázoló, képtelen, megbocsátani, és ostoba. Győzni akar és nem veszíteni. Kapni akar és nem adni. Inkább gyűlöl, mint szeret.

Lebeszélnélek a szeretetről, ha nyerni, érvényesülni és meggazdagodni akarsz ebben a világban, de ha az életed értelmét keresed, szíved boldogságát és halhatatlan örömét, ha azt az egyet keresed, amiért az embernek érdemes élni: akkor tanulj meg szeretni.”
(Müller Péter)