Nálunk párra találsz!

Válaszd a virtuális társkeresés helyett a valóságokon alapuló ismerkedést, ahol presztizsügyünk, hogy a magánszférádban is célba érj! Garantált randevú lehetőségek, igényeidre épülő ajánlatok, komoly sikerarány!

 

10 Ok, amiért érdemes csatlakoznia a diplomás társkeresőhöz

  • NEM online társkereső vagyunk, ügyfeleinkkel az első perctől folyamatos a kapcsolattartás,
  • Klubtagjaink személyiségének, elvárásainak figyelembevételével szervezzük a randevúkat,
  • 100%-os diszkrécióval dolgozunk.
  • Elfelejtheti a hosszas levelezést, kikerülheti a felesleges köröket, az online fórumok hiteltelenségét.
  • A Diplomás Társkeresőben a személyes kapcsolatteremtésen van a hangsúly. Nálunk valóban Önhöz illő randevúpartnerekkel ismerkedhet.
  • Garanciát vállalunk arra, hogy a randevúkon nem  csalódik: valódi profilok és valósághű fotók alapján dönthet a személyes találkozásról.

A Diplomás Társkereső irodában empatikus, hozzáértő, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező diplomás párkapcsolati szakemberek segítenek a társkeresésben. Irodánk vezetője: Szabó Tünde Enikő, párkapcsolati, családi, válási mediátor, tréner- mentorod lesz a társkeresésben

  • Számtalan pozitív visszajelzést kapunk folyamatosan tartós párkapcsolatokról, házasságokról.
  • A társkeresési folyamat nyomonkövetése: kéréseivel, kérdéseivel van kihez fordulnia a csatlakozás pillanatától.
  • Hitelesség, személyesség, igényesség, garancia, egyedien széleskörű szolgáltatások

Miért mi? Miért a Diplomás Társkereső iroda? 

9

Presztízsügyünk, hogy a magánéletedben mielőbb célba érj! Így hamarosan elégedett ügyfeleink táborát fogod erősíteni.

9

A Diplomás Társkeresőben valóban Te vagy a legfontosabb!

9

Garantáljuk, hogy módszereink által rövid időn belül duplájára nő az önbizalmad, és minden találkozás színt visz az életedbe!

9

Egyedülállóan széleskörű szolgáltatásokból választhatod ki az elvárásaidnak megfelelőt.

9

16 éves tapasztalat, permanensen cserélődő adatbázis, garantáltan nagy létszámú sikerarány biztosítja, hogy megtaláltad a Neked való társkereső irodát

9

NEM ONLINE! Így kikerülheted a társkeresés útvesztőit, csalódások nélkül randevúzhatsz.

9

Magánszférád érzékeny területét bizalmasan, diszkréten kezeljük,

9

Együttműködésünk során mindig elérhetőek vagyunk számodra, képzett párkapcsolati szakértő kísér végig a társkeresés útján.

9

Együtt dolgozunk meg a sikerért, egyedileg, rád fókuszálva készítjük el a párkeresési tervet, így nagy eséllyel boldogan távozol majd irodánkból, párod oldalán.

9

Készülj, mert nálunk komolyan randizni fogsz!

Hogyan találod meg az igazit?

Lépj velünk kapcsolatba

Kérdéseid vannak, szeretnél többet megtudni működésünkről? Add meg elérhetőséged, mindenről tájékoztatunk, telefonon, vagy írásban.

Találkozz velünk személyesen

Szeretettel várunk irodánkban. Személyes konzultációnkon megismerheted módszereinket, és minden kötelezettség nélkül el tudod dönteni, hogy szeretnéd-e igénybe venni szolgáltatásunkat. Amennyiben úgy döntesz, hogy csatlakozol, örömmel üdvözlünk tagjaink körében. Biztos lehetsz benne, hogy megtetted az első lépést, mely elvezet párod megtalálásához.

Egyedi, személyre szóló adatlap elkészítése

Az interjú után, profi párkapcsolati tanácsadód elkészíti egyedi adatlapodat, személyiségképedet. Igényeid, elvárásaid alapján. Neked csupán jóvá kell hagynod a bemutatásodat. Garantáljuk, hogy elégedett leszel, és magadra ismersz, az általunk írt profilból. Kérésedre kiválasztjuk a fotóid közül a társkeresésre alkalmasakat. Igény esetén szívesen készítünk Rólad képeket, ha jelenleg nem rendelkezel friss fotókkal.

Klubtagságod aktiválása, partnerajánlás

Dőlj hátra, és élvezd a párkeresés kellemes oldalát, készülj, mert indul a társkeresési utazás, ahol igazi élményrandevúk várnak rád!

Melyhez komoly szakmai tapasztalatunkat, emberismeretünket is felhasználjuk. Kölcsönös szimpátia esetén jönnek létre a találkozások, személyiségközpontúan dolgozunk, a választás joga természetesen a Tiéd, mi csupán az előszűrést végezzük el Neked, hogy elkerüld a felesleges köröket.