Prémium szolgáltatás – Társvadászat

Mit is jelent a Társvadászat? A Specifikusan DIPLOMÁS TÁRSKERESŐ IRODA Prémium szolgáltatása.

Irodánk 16. éve foglalkozik diplomás, értelmiségi társkeresőkkel. Exkluzív prémium szolgáltatásunk keretében, egyedi megbízás alapján, pontos elképzelések és szempontok figyelembevételével keresünk társat ügyfelünknek, hosszútávú párkapcsolat, élettársi kapcsolat kialakítása, vagy házasság céljából. Megbízóink kivétel nélkül jogilag független urak és hölgyek.( Elfoglaltság, státusz, ismert személyiség, anyagi helyzet, földrajzi távolság, igényesség) akadályoz a társad megtalálásában?

A TÁRSVADÁSZAT professzionális és diszkrét szolgáltatás mindazoknak, akik pontosan meg tudják határozni azokat a feltételeket, melyek számukra elengedhetetlenek a boldog, sikeres, hosszútávú párkapcsolathoz.

Társvadász szolgáltatásunk szakmai stábunk által kidolgozott speciális társtalálási módszerrel történik. A Társvadászt végigkísérjük, a társkeresés első Lépéseitől, a lehetséges randevúpartnerek felkutatásán és kiválasztásán keresztül a párkapcsolat létrejöttéig.

Kinek ajánljuk?

Ha határozott elképzelésed van arról, milyen párt keresel, és a lehető legnagyobb eséllyel szeretnéd jövendőbelidet rövid időn belül megtalálni, a Diplomás Társvadászatot ajánljuk.

interju-kep